Saturday, 20 October 2012

segala kesulitan sangat dikesali





sebelum ni memang dah agak kecoh la blog aku kena hack..
aku pon taktau la sapa punya kerja la kan..
habis kena tukar..

gambar semua kira lost cmtu je..
link pun kira habis kena tukar...

jadi kira memang agak frust la
blog yg tak femes cm neh pun kena hack jugak ke?
SIAN~


jadi kisahnya memang aku terpaksa replace balik gambar2 tu semua..dan ianya sangt memakan masa dan tenaga dan perlu meningkatkan kerajinan aku. Dan ia adalah satu perkara yang amat digeramkan la sebab post aku sangt banyak dan bnyk gmbar2..
maka sekarang ni kebanyakkan gambar tu menjadi palang hitam.

bencinya..
sumpah memang hilang mood tau kalau nak replace satu2 balik..sbb aku pun taktau kt mana ak dah keep gambar2 tu semua.
dan ada post yg aku terpaksa delete sebab ada yg banyk gmbar..


tp serius sngt sedeh nak delete sebab tu semua kenangan merapu aku dan kawan2

tapi yang baiknya aku kiraa bole freshkan balik suasana dalam blog ni..
contohnya tak la bnyk merepek sngt dan kira aku bole bukak cerita dan lembaran baru..

memang rasa nak delete semua..


ye kena delete ke?

ada yang aku tinggal biaq berpalang hitam sebab aku suka story merapu aku dalam tu..

jadi bagi yg tak suka mintak maaf la..
sbb aku bukan tak bole je tukar..
tapi menengoknya buat sakit hati pedih jantung limpa semua..

maka nak senang baca entry yang selepas entry ni..kira ada gmbar la..


dulu aku ada kata nk wat tutorial pasal kalau kena hack nak kena wat apa kan??

kira insyaAllah aku buat..kalau ada orang tanya la...

okeh... ilalliqa~

Tuesday, 2 October 2012

bersabar itu harus





memandangkan blog saya kena hack

memandangkan gambar saya semua habis hilang

memandangkan mood saya benar-benar tiada...



sengaja nak isytiharkan sekali lagi
blog ni dalam proses baik pulih..




nnt saya akan update pasal cara2 nak remove hacker sekalian makhluk
dan cara nak pastikan gambar tak hilang..
beware to the user of smartphone



tq~

Monday, 1 October 2012

totally hackers....








tak disangka jugak ada orang yang khianat nak godam blog aku



so my blog is in renovation


sorry for the black picture...




*habis semua dia hack..nasib baik cekap gak nak kembalikan blog neh..kalau tak delete tros je tadi...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...